Виставка художників конкурсу фестивалю (2014)

Просимо звернути увагу, що виставка (фотографії кращих робіт) художників-учасників конкурсу XV Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв ( за минулий рік)
«Сурми звитяги» доступна на нашій сторінці Facebook – https://www.facebook.com/Trumpets.of.Glory


Довідка:

XV Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги»

З 7 по 9 листопада 2014року у Львові походив XV дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги», що проводиться за участю дітей, учнівської та студентської молоді.
Фестиваль має на меті відродження української патріотичної пісні, і, що особливо важливо, її осучаснення, широкомасштабне використання сучасних мистецьких форм, засобів та методів для створення високоякісних сучасних за формою та національних за змістом творів.
У районних і міських етапах фестивалю лише по Львівщині взяли участь близько 15 000 учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, а у фінальному Всеукраїнському етапі, який відбувся 7-9 листопада 2014 р. у м.Львові, у міському Палаці культури ім. Г. Хоткевича, – більше 2500 учасників (235 концертних одиниць та 316 художніх робіт).
Серед гостей з України прибули делегації, окремі виконавці та волонтери з Тернопільської , Івано-Франківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Волинської, Вінницької, Київської, Луганської, Донецької, Запорізької, Рівненської областей та Автономної республіки Крим.

Основні номінації фестивалю
1. Солісти-вокалісти;
2. Вокальні та вокально-інструментальні ансамблі;
3. Хорові колективи, капели та ансамблі бандуристів;
4. Духові оркестри та інструментальні ансамблі;

В рамках фестивалю проходять також конкурси:
5. на кращу живописну композицію, графічну композицію, листівку, декоративно-тематичну композицію
6. конкурс на кращу героїко-патріотичну хореографічну композицію
7. конкурс авторської пісні
8. художнє читання літературно-музичні композиції.

Заключний гала-концерт фестивалю та вручення призів і дипломів лауреатам, проходить на найпрестижнішій сцені України – Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької 12 грудня 2014 року, режисер постановник Ірина Смаль.

 

About the Author: admin